Powered By Blogger

dimarts, 29 de maig del 2012

Carta oberta al President Mas

                                              

  Feu-li arribar al M.H. President, és molt important!!!!!!!
CARTA OBERTA AL PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE                    CATALUNYA
M.H. Senyor,

Un grup de compatriotes ens veiem en la obligació moral, com a catalans i com a demòcrates, d’adreçar-nos a Vos per demanar quelcom que considerem d’una inapel·lable justícia. Com no ignoreu, al llarg de la jornada de la final de la Copa del Rei, Falange va ser autoritzada per les autoritats competents de l’estat espanyol a manifestar-se pels carrers de Madrid. Aquesta va ser una provocació total i absoluta vers Catalunya i els catalans. No hi ha dubta possible car, al llarg de la mateixa, Falange repartí octavetes on s’insultava al poble de Catalunya, és cridaven consignes xenòfobes, s’esperonava l’odi contra els catalans i, per a rematar-ho, s’acabà amb un “Arriba Espanya, a baix Catalunya!”. President, quan les coses arriben fins aquest extrem, nosaltres, catalans que defensem les nostres institucions i, com no pot ser d’altra manera, la més important de totes, la Generalitat que Vos presidiu, demanem l’empara i defensa de les mateixes.

És per això que us demanem formalment que inicieu les oportunes accions legals perquè el partit Falange sigui portat als tribunals per agressions verbals, incitació a l’odi, xenofòbia i apologia del nazisme, donat que en aquella manifestació s’exhibiren banderes amb la creu gammada, és va perseguir a ciutadans i ciutadanes que caminaven tranquil·lament pel carrer i és cridaren consignes que constitueixen un ultratge per a qualsevol català o catalana, independentment del seu pensament polític.
És en aquest instant suprem de la nació quan us demanem el vostre ferm i decidit lideratge, la vostra defensa de la pàtria comuna, la fermesa que hom espera del President d’una Catalunya cada cop més assetjada, insultada i vexada d’una manera impune i gratuïta des de sectors diversos de l’espanyolisme més ultra dretà i integrista.

Esperem de Vos que encapçaleu, com a President de Catalunya, la defensa legítima del nostre poble i que amb la força moral, àdhuc instucional, que teniu assolim la fita d’il·legalitzar aquests partits que sols conreen la mentida, el desori i, per dissort i si tenen oportunitat, la guerra, la tortura, la persecució i el genocidi del nostre poble.

Respectuosament,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.